Lorenzo Haarloo

Lorenzo Haarloo

Performance Coach

Biografie:

Na jarenlang als o.a. personal trainer bij een sportschool te hebben gewerkt, heb ik in 2017 eindelijk de stap gezet om samen met Riku een eigen trainingscentrum te openen. Bij Elite Performance kan ik volgens mijn visie werken dat trainen niet alleen om fysieke verandering gaat, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Ik heb maar 1 doel en dat is helpen het uiterste uit jou te halen.

Bij mijn zoektocht om mijn eigen sportprestaties te verbeteren en de kwaliteit van mijn leven te optimaliseren, kwam ik er al snel achter dat alleen trainen niet genoeg is. De juiste combinatie van training, voeding én mindset levert veel krachtigere resultaten op. Gelukkig sloten de opleidingen en speciale cursussen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd goed aan op mijn ervaring en zelfstudie. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat ik als trainer (en andere trainers!) niet alleen uit ervaring spreek, maar ook de juiste, onderbouwde theoretische kennis heb. Alleen dan kun je je cliënten namelijk echt goed van dienst zijn.

Ik heb zelf zo ongeveer 15 jaar ervaring in vechtsport (Judo en Kung Fu), maar de afgelopen jaren ben ik vooral bezig geweest met krachttraining. Op het moment ligt mijn focus nog specifieker op de sport Powerliften.

“You are not what happened to you, you are who you choose to be.”