Over Ons

OVER ONS

Bij Elite Performance gaan wij voor een persoonlijke, maar zeer prestatiegerichte aanpak. Wij gaan verder dan alleen trainen; wij delen onze kennis met jou om te zorgen dat jij op sportief én persoonlijk vlak topprestaties gaat neerzetten. Bij ons kun je terecht voor hulp bij training, voeding en mindset. Daarnaast coachen wij ook wedstrijdatleten voor o.a. Powerliften en American Football.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben wij een top locatie ingericht met alle nodige tools om voor verschillende doeleinden te kunnen trainen en waar we ook de ruimte hebben om regelmatig workshops en lezingen te geven. Waar nodig, blijven wij altijd investeren om te zorgen dat er niks mist. Maar nog belangrijker: wij zullen altijd in onze eigen ontwikkeling blijven investeren door middel van bijscholingen om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bij Elite Performance kom je in een team van gelijkgestemden terecht . Iedereen is anders en heeft zijn of haar eigen doelstellingen voor ogen, maar we gaan allemaal voor hetzelfde: Elite Performance!

Wil jij ook het beste uit jezelf halen, neem nu dan contact met ons op en sluit je aan bij Team Elite Performance!

Sport je bij ons, dan sta je voor de volgende speerpunten:

Educate

Perform

Evolve

Elite Performance

Waarom kies je voor ons?

Wij zijn een team gedreven door passie voor sport en gezondheid. Van Fitness tot American Football tot Powerliften, niks is voor ons te gek. Wij gaan elke uitdaging aan. Wij beschikken over de juiste tools en kennis, dat willen wij graag doorgeven aan jou. Bij ons komen mensen met plezier sporten om doelen te behalen en wij zetten alles op alles om jou dáár te krijgen waar je wilt zijn. Jij zelf moet de stap nemen om het begin te maken, maar daarna zorgen wij er samen voor dat je stap voor stap het beste uit jezelf gaat halen.

Gecertificeerde Personal Trainers

Evidence-based practice

Persoonlijke aandacht

Leuke, prestatie gerichte trainingen

Team van gelijkgestemden

COACHES

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?